CoachSteff
CoachSteff

Word de held van jouw eigen verhaal

Elk verhaal heeft een held nodig. Dat ben jij.
Klaar om je potentieel te ontdekken en je eigen verhaal te schrijven?
Jouw avontuur begint hier…
Challenge

Jouw reis begint hier

Elke held heeft een reis. Of je nu worstelt met het overwinnen van je innerlijke schaduw of het navigeren door de complexiteit van persoonlijke obstakels, jouw reis naar transformatie begint hier. Samen schrijven en verbeelden we jouw toekomst. Het is tijd om je verhaal te schrijven.

Ontdek jouw reis

Ontmoet jouw gids

Elke held heeft een gids nodig. Met 20 jaar ervaring, een toolbox vol met krachtige technieken, en een passie voor het helpen van mensen zoals jij, ben ik hier om je te helpen jouw verhaal te schrijven en te verbeelden. Samen zullen we de bladzijden van jouw volgende hoofdstuk vullen.

Maak kennis met Steff

Steff Vanhaverbeke

Coachingtechnieken

In elk coachingproces dat ik begeleid, gebruik ik een dynamische mix van technieken om je optimaal te ondersteunen in jouw groei en ontwikkeling.

NLP

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP)

Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) is een krachtige methode die ons toelaat menselijk gedrag en denkpatronen beter te begrijpen, door de relatie tussen de geest (neuro), taal (linguïstisch) en gedrag (programmeren) te onderzoeken en te benutten. 

Mindscaping

Mindscaping

Mindscaping is een coachingechniek die visualisatie en metaforen gebruikt om een innerlijk landschap te creëren, waardoor we jouw onderbewuste gedachten kan laten verkennen en positieve veranderingen kunnen stimuleren op een diep en blijvend niveau.

CBT

Cognitieve gedragstechniek

Cognitieve Gedragstechniek (CBT) is een praktische, oplossingsgerichte vorm van coaching helpt om ongezonde denk- en gedragspatronen te herkennen en te veranderen, om zo positieve veranderingen in je leven te bevorderen.

Hypnose

Meditatie & Hypnose

Meditatie en hypnose bieden een fascinerende reis naar de diepten van je bewustzijn, waar we de kracht van suggestie gebruikt om nieuwe perspectieven te ontdekken, positieve veranderingen te stimuleren en je innerlijke kracht te ontketenen.

Systeemdenken

Systeemdenken

Systeemdenken is een holistische benadering die zich richt op het begrijpen van de onderlinge relaties en patronen binnen een systeem, in plaats van geïsoleerde delen. Zo krijgen we beter inzicht in de complexiteit en dynamiek van het geheel.

Storytelling

Visual Storytelling

Storytelling is de boeiende kunst van het vertelen van verhalen om ideeën te verkennen, emoties op te roepen, en verbindingen te creëren. In coaching gebruiken we visual storytelling om krachtige metaforen te creëren die inspireren, motiveren en transformeren.

Deze combinatie van technieken stelt me in staat om een veelzijdige en flexibele aanpak te bieden die is afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Het is mijn doel om jou optimaal te ondersteunen bij het bereiken van jouw gewenste uitkomsten en je te helpen jouw volledige potentieel te realiseren.

Verhalen van helden zoals jij

Elke held heeft een verhaal. Hier zijn enkele van de verhalen van mensen die hun innerlijke schaduw hebben overwonnen, hun persoonlijke obstakels hebben genavigeerd, en hun eigen pad hebben getekend. Laat je inspireren door hun reizen.

De volgende stap in jouw verhaal

Elke reis begint met een enkele stap. Of in ons geval, een enkel gesprek. 

Neem contact op voor gratis verkennend gesprek en begin het volgende hoofdstuk van jouw verhaal. 

Pak je pen, het is tijd om jouw toekomst te creëren…